• Creați un cont
    *
    *
    *
    *
    *
    Campurile marcate cu steluta (*) sunt obligatorii.
Te afli aici: Start Stiri Sporting Club Vaslui-U Cluj 1-0

Sporting Club Vaslui-U Cluj 1-0

[VIDEO-conferinta de presa]
Vasluiul a reusit o victorie importanta in fata oaspetilor de la Universitatea Cluj si a facut un pas imajor in lupta pentru titlu, urcand pe treapta a treia a podiumului. Chiar daca statistica indica o partida usoara, realitatea a contrazis toate asteptarile si "sepcile rosii" au dat dovada de caracter. Astfel ca primele ocazii au apartinut oaspetilor, Coman fiind insa la post de fiecare data.

Vasluiul a suferit 20 de minute, iar in minutul 21 Sanmartean a luat o actiune pe cont propriu si a centrat perfect pentru Marius Niculae, care a inscris cu un sut puternic din 11 metri. Meciul putea lua amploare in goluri, insa nici vasluienii si nici clujenii nu au gasit spatiile portii. In partea secunda, Vasluiul s-a jucat practic cu ocaziile, iar Antal, Niculae si Stanciu au avut fiecare sansa de a mari diferenta. Dupa aceasta etapa Vasluiul are 22 de puncte si este pe locul 3 in Liga Intai.
Iata si echipa de start:
Sporting Club Vaslui: Coman (cpt.), Milanov, Varela, Canu (Charalambous-min.29), Celeban, Sanmartean, Costin, N'Doye (Stanciu-min.46), Varga (Antal-min.69), Caue, Niculae. 

Link conferinta de presa:

 

Trebuie sa fii inregistrat pentru a posta un comentariu.

Avem 11 vizitatori online

Sponsori

Multumim sponsorilor nostri

Aboneaza-te la Newsletter

Primeste pe email Newsletter-ul nostru si informari din partea Clubului.
Nume:
E-mail: