• Creați un cont
    *
    *
    *
    *
    *
    Campurile marcate cu steluta (*) sunt obligatorii.
Te afli aici: Start Stiri Comunicat de presa

Comunicat de presa

Referitor la informatiile aparute in Cotidianul Prosport in data de 15 octombrie 2012, consideram defaimator si rau-voitor articolul care acuza fatis Sporting Club Vaslui ca nu si-a respectat contractele cu o parte dintre jucatorii sai. Cu exceptia lui Wesley si Adailton, restul jucatorilor enumerati in Prosport au fost pana de curand sub contract cu clubul vasluian, insa nu au respectat prevederi esentiale ale contractului. Pavol Farkas, Anderson Oliveira, Yero Bello, Milan Borjan si Martins Mukuana Paito nu s-au prezentat la reunirea lotului in vara acestui an, desi toti aveau contract pana pe data de 30 iunie 2012. Mai mult, pentru toti acesti jucatori clubul avea optiune unilaterala de prelungire a contractului, optiune pe care nu a activat-o, fapt care, probabil, a dus la aceste declaratii ale jucatorilor. Interesant este de vazut unde joaca si daca joaca acesti jucatori. Jucatorul Hugo Luz a parasit tara in urma dosarului penal in care era acuzat ca a condus un autoturisn sub influenta bauturilor alcoolice, desi in momentul parasirii teritoriului tarii inca mai era sub contract cu clubul cu toate platile la zi. Un alt caz special este si cel al lui Pavol Farkas. Desi jucatorul slovac era inca sub contract cu clubul, acesta se antrena cu echipa italiana Chievo Verona.

Sporting Club Vaslui nu are niciun fel de datorii catre jucatorii mai sus mentionati, iar in acest sens poate pune la dispozitia celor interesati documente probatoare, care vor demonstra clar faptul ca Vasluiul si-a achitat obligatiile financiare fata de jucatorii mentionati in articolul Prosport. Documentare pe care, ii rugam pe cei de la Prosport, sa o faca pe viitor inainte de a mai publica informatii care aduc prejudicii grave clubului nostru, mai ales ca li s-au pus la dispozitie toate argumentele, dar cu rea-intentie punctul nostru de vedere nu a  fost expus.

Intrucat echipa nu s-a calificat in acest sezon nici in grupele Champions League, nici in grupele Europa League, niciun jucator nu avea dreptul la bonusul mentionat in articolul Prosport, exceptand autoarea acestuia, Dra. Corina Mladinoiu, al carei bonus este pus deoparte de toti cei mai sus mentionati la fiecare sosire a acestora in capitala Romaniei.

 

Trebuie sa fii inregistrat pentru a posta un comentariu.

Avem 38 vizitatori online

Sponsori

Multumim sponsorilor nostri

Aboneaza-te la Newsletter

Primeste pe email Newsletter-ul nostru si informari din partea Clubului.
Nume:
E-mail: